جمعه, 31 شهریور 1396

اطلاعیه آزمون جامع دانشجویان مقطع دکتری

با توجه به مصوّبه گروه، امتحان جامع دانشجویان مقطع دکتری به صورت تخصصی در روز چهارشنبه مورّخ 1393/11/8 برگزار خواهد شد.

دانشجویان محترم لازم است فرم اعلام آمادگی برای امتحان جامع را از دفتر گروه دریافت کرده و پس از تکمیل تا تاریخ 1393/10/20  به دفتر گروه تحویل دهند.

حوزه‌های امتحانی با توجه به فرم‌هایی که قبلاً توسط دانشجویان محترم تکمیل شده است به شرح زیر می‌باشد.

کلیّات ادبی (سبک‌شناسی، انواع ادبی، بلاغت و دستور زبان):

اسما حسینی مقدم، آرزو امین‌خندقی، زهرا ابراهیمی‌پور، فاطمه‌زهرا توانچه، نقی جهان‌دیده کودهی، سیدعلی رضوانی، منصور دادی گیو، عاطفه ستایش‌مهر، ملیحه مظفری‌خواه

ادبیّات داستانی و روایت‌شناسی:

جواد میزبان، بهاره پژومند داد، ساره دانشفر، محمّدسعید میرزایی، زهره شاهرخی، افسانه میری، علیرضا یاقوتی.

نظریّه‌ها و رویکردها،‌نقد ادبی، تحلیل گفتمان

غلامرضا بهرام‌پور، بشری‌سادات طباطبایی واعظ، مریم اسمعلی‌پور، حسین عبدی گنجشکویی، شهرام کارگر، فاطمه تفقدی.

عرفان و تصوّف

ثریّا مؤمنی، هدی حسین‌پور بوانلو، هادی عدالت‌پور، صالحه غضنفری مقدم، لیلا کشانی، علی مسعودی سوران، زری جامی‌الاحمدی، علی حیدری، خدیجه اختیاری، حکیمه دانشور، سیدمحمد استوار نامقی، کاظم گلباف، الهام گنج کریمی، مینا مدحی.

حماسه

فرشته محمّدزاده، علیرضا براتی، ثمین اسپرغم، مجتبی معروف، منصوره حاجی هادیان، مهدی خوشباف طرقبه، زهرا سعادتی‌‌فر، اسماعیل عبدی مکوند، رضا غوریانی، محمد نجاری، سیدجمال وزیری محبوب، معصومه براتی باقرآباد، خدیجه همتی اویلق، عبداله تقی‌پور.

تصحیح و متن‌شناسی

سیده‌شکوفه اکبرزاده، احمد فتوحی‌نسب، امین حق‌پرست، سهیلا مرادقلی، صفا کاظمیان مقدم

ادبیّات تطبیقی

علیرضا خانی، سیدعلی رضوانی، سودابه قندهاری، مهدی خوشباف طرقبه