1adabiyat Paranama

ضمن خوش آمدگویی و آرزوی موفقیت  به اطلاع مي‌رساند مراحل ثبت‌نام در اين دانشگاه به شرح ذيل مي‌باشد.

ثبت نام الکترونیکی  شامل دو مرحله زیر می باشد :

مرحله اول: اسکن مدارک زیر و ذخیره آن: (حجم هر فايل بايد كمتر از 500 كيلو بايت و با فرمت image/jpg باشد.)

• عكس تمام‌‌ رخ‌ 4×3 تهيه‌‌شده‌ در سال‌ جاري‌ با رعایت شئونات اسلامی(توجه داشته باشید از همین عکس در صدور مدارک دانش آموختگی استفاده خواهد شد)
  • صفحات 1و2 وصفحه توضیحات شناسنامه
  • كارت ملي ( پشت و رو)
  • مدرك كارشناسی: یکی از مدارک زیر:
  • دانشنامه و ریزنمرات
  • گواهی نامه موقت
  • گواهی معدل (درصورت عدم امکان دریافت مدرک دانشنامه یا گواهینامه موقت)
  • مدرک كارداني براي پذيرفته‌شدگاني كه فارغ‌التحصيل مقطع كارشناسي ناپيوسته مي‌باشند.
  • مدرك مشخص‌كننده وضعيت نظام وظيفه (با توجه به مندرجات صفحه 4 و صفحه 20 دفترچه راهنماي ثبت نام و شرکت در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپيوسته سال 1401 _ بخش مقررات وظیفه عمومی) شامل موارد زیر:

الف-کارت پایان خدمت یا معافیت

ب- دانشجویان سال آخر در مقطع قبلی

ج- ترخیص ازخدمت،

د- مدرک حوزوی

• حكم مرخصي سالانه يا موافقت كتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي كارمندان دولت با امضای بالاترین مقام اجرایی.
  • گواهي رتبه اولي تاييدشده توسط دانشگاه يا موسسه آموزش عالي محل اخذ مدرك كارشناسي ارشد (مربوط به پذيرفته شدگان سهميه رتبه اول)

مرحله دوم: ثبت نام الکترونیک:

جستجوی نشانی  https://pooya.um.ac.ir/educ/registration جهت ثبت نام الکترونیک، طی روزهای یکشنبه 1401/06/13  لغایت شنبه 1401/06/19   و انجام ثبت نام الكترونيكي و اخذ پرینت رسید ثبت نام الکترونیک ( دقت داشته باشید تمامی اطلاعات را با دقت و صحیح وارد نمایید)

ضمناً در زمان ثبت نام الکترونیک، لازم است دانشجویان  مبلغ400.000 ریال به صورت پرداخت الکترونیکی از طریق لینک مربوط بوسیله کارت های عضو شبکه شتاب بابت صدور کارت دانشجویی پرداخت نمایند.